Vis priser inkl. mva.
Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Betingelser

Fraktbetingelser

 
Generelt

Utsendelse av varer skjer normalt 1-2 virkedager etter at ordren er registrert. Lengre leveringstid kan forekomme for produkter vi ikke lagerfører eller er midlertidig utsolgt for. Ved urimelig lang leveringstid vil kjøper bli varslet. Norbond AS har ikke ansvar for forsinkelse som skyldes hindringer vi ikke kontrollerer (force majeure). Kjøpekontrakten bortfaller ikke ved slike forsinkelser med mindre partene blir enige om det eller hindringen varer mer enn 10 uker. I så fall kan kjøpet heves med 14 dagers skriftlig varsel. Hvis varer som er sendt ikke blir hentet og derfor blir returnert til Norbond AS, vil kunden bli belastet for kostnader knyttet til ordrebehandling, varehåndtering og frakt.
Det er 30 dagers fri returrett av varer. NB! Dette gjelder ikke spesialbestilte eller kundetilpassede varer som f.eks. maling brukket i farge etter kundens ønske.
NB! Vi tar forbehold om feil i priser og teknisk informasjon i nettbutikken! I tilfelle feil pris tar vi kontakt med kunden som har bestilt produktet og opplyser om dette.

Frakt/forsendelse

Vi tilbyr gratis frakt på rimeligste fraktalternativ til privatpersoner ved kjøp over kr. 2500,- inkl. merverdiavgift. Fri frakt gjelder ikke bedriftskunder eller ved salg til utland eller Svalbard.
Vi sender det meste som postpakke. Unntakene er for større sendinger, ved mange kolli eller når vi sender flytende varer. Dette kan ikke sendes i posten, og sendes derfor med stykkgodstransportør (Schenker).
NB! Enkelte varer med ekstra stort volum er unntatt fra vår fraktfri grense. Dette fordi verdien på varene er uvanlig lav i forhold til fraktkostnaden. Ved slike sendinger forbeholder vi oss muligheten til å kreve ekstra frakt uansett ordresum. Varer som omfattes av dette unntaket er typisk tomemballasje (spann/kanner) og større filterruller.
Fraktkostnad for bedriftskunder belastes etter gjeldende betingelser eller inngåtte avtaler. Våre avtalepriser med transportører videreføres til kunde. Vi forsøker alltid å sende på rimeligste måte.

Salgsbetingelser

Generelt

Disse salgsbetingelsene gjelder generelt for ethvert salg av varer hvis ikke annet er avtalt skriftlig. Ved bestilling anses kjøperen å ha godtatt salgsbetingelsene. Gyldig avtale foreligger når Norbond AS har kontrollert og bekreftet ordren pr. e-post (automatisk utsendt bestillingsbekreftelse gjelder kun som bekreftelse på at bestillingen er registrert).
 

Betalingsvilkår

Priser er normalt oppgitt inkl. merverdiavgift (kan velges helt øverst i nettbutikken). For innloggede bedriftskunder oppgis priser eks. merverdiavgift.
Priser og spesifikasjoner i nettbutikken kan endres uten forvarsel. Pris som framgår av manuelt kontrollert og utsendt ordrebekreftelse er bindende, med mindre det etter avtalens inngåelse blir vedtatt endringer i offentlige avgifter og skatter, som da blir å belaste kjøperen.
Salg skjer med Betalingskort, Faktura eller Vipps via vår partner Nets. Bedrifter kan etter avtale gis muligheten til faktura (sendt som EHF eller e-post) direkte fra Norbond AS.
 
Betalingskort (Visa/Mastercard) og Vipps: Når du har bekreftet kjøpet så reserveres kjøpesummen på ditt kort (eller din bankkonto ved Vipps eller debetkort). Reservasjonen står inntil vi manuelt trekker beløpet når vi sender varene eller vi tilbakefører beløpet ved en eventuell avbestilling.

Faktura er vårt tilbud til kunder som ønsker å bruke faktura som betalingsmåte. Det gis da 14 dager kreditt uten kostnader for deg som kunde. Det legges IKKE på fakturagebyr.
Velger du å betale med faktura må du legge inn ditt personnummer evt. bedriftens org.nummer. Det gjøres da en automatisk kredittsjekk som tar noen sekunder. Det blir også gjort en kontroll på at personnummer og folkeregistrert adresse stemmer overens. Dette for å sjekke at personen virkelig er den personen som han/hun utgir seg for å være. Vi gjør dette for din sikkerhet som kunde. Vil du levere til en annen adresse enn den som står i folkeregisteret må du oppgi en annen leveringsadresse. Felt for dette finner du når du kommer til kassen.

 

Salgspant

Norbond AS har salgspant i det utstyret som omfattes av leveransen inntil betaling finner sted.
Kjøper er forpliktet til å behandle salgspantbeheftede varer med tilbørlig aktsomhet og holde disse forsikret i tilfelle tap eller skade, samt sørge for at alle offentlige påbud og forskrifter vedrørende bruk og vedlikehold etterkommes.
Så lenge Norbond AS har salgspant i utstyret har ikke kjøper uten skriftlig samtykke fra Norbond AS rett til å selge, leie ut, pantsette eller på annen måte flytte eller overdra varen fra den oppgitte vareadresse, bruke utstyret annet enn til normal drift og i overensstemmelse med produsentens anvisninger, eller for øvrig anbringe utstyret på en slik måte at Norbond AS sin eiendomsrett kan gå tapt .

Dersom kjøperen innstiller sine betalinger, åpner gjeldsforhandlinger, går konkurs eller antas ikke å betale kjøpesummen i rett tid, har Norbond AS rett til å heve avtalen med øyeblikkelig virkning, til å kreve utstyret tilbakelevert, og til å kreve alle omkostninger dekket. Kjøperen, eventuelt hans konkursbo eller gjeldsforhandlingsnemnd kan avverge slik heving av kontrakten ved å stille betryggende sikkerhet for betaling av kjøpesummen eller gjenstående delbetalinger.

Norbond AS har rett til å kreve summarisk utlevering i henhold til Tvangsfullbyrdelsesloven hvis oppgjør ikke har funnet sted innen avtalt kredittid.