Vis priser inkl. mva.
Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Ceetec Slipemaskin IS250

Produsent: Ceetec
Varenummer: IS250x100_3S
kr 267 550,00
Effektiv slipemaskin for panel, listverk og profiler
Tilgjengelighet: Bestillingsvare 3-5 uker
+ -

Ceetec slipemaskin IS250 er utviklet etter samme konsept som beise-/malemaskinene, hvor nøkkelordene er fleksibilitet, effektivitet og enkelhet.

Maskinen er utstyrt med de unike slipehodene fra Flextrim, der en av fordelene er at man ikke trenger å skifte ut slipehodet når slipepapiret er utslitt.

Gjennom raskt og enkel individuell instilling av hastigheten på framtrekk og slipehoder kan man slipe de aller fleste glatte og profilerte emner som f.eks. lister, gerikter, panel, vindusomramminger osv.
Ulike profiler slipes perfekt med tilpassede slipehoder (vår leverandør kundetilpasser slipehodene raskt og enkelt).

Emnene blir ført helt gjennom maskinen via det automatiske framtrekkssystemet. Hastigheten reguleres nøyaktig og trinnløst ved hjelp av en frekvensomformer.

Gjennomløpshastigheten er mellom 900 og 3.600 meter pr. time. Maskinen sliper på 3 sider, og kan ta emner i bredde opp til 250mm og høyde opp til 100mm. Den kan også bygges for sliping på 4 sider.

Slipemaskinen er perfekt til å kombinere med enten Ceetec A-250 malemaskin eller sprøyteautomat. Dermed kan pussing/sliping og maling/lakkering skje i en omgang.
Om maskinen skal stå i linje er den også forberedt for hastighetsstyring fra ekstern frekvensomformer.

NB! Oppgitt pris er uten slipehoder, da prisen på disse avhenger av hva som skal slipes.

*
*
*
Enhet: stk