Vis priser inkl. mva.
Close
   Du har ingen varer i handlekurven.
   Søk

   Lakksprøyte DeVilbiss DV1 HVLP Clear Plus 1,2mm, uten kopp

   Produsent: DeVilbiss
   Varenummer: DV1-U-000-12-C1+
   kr 8 975,00
   DeVilbiss sin nye klarlakksprøyte DV1 Clear gir knallgod forstøving og et fantastisk fint sprøytebilde. Dette er en drøm for den mest kresne billakkereren. Versjonen uten kopp er for de som bruker engangskopper (3M PPS osv.).
   Tilgjengelighet: Blir bestilt
   + -

   Den splitter nye DV1 Clearcoatsprøyten ser annerledes ut - fordi den er det. Veldig annerledes, faktisk. Alt er nytt: Ny ergonomi. Ny design på luftkappen. Ny dyseteknologi. Ny luftventildesign.

   Ingen andre clearcoatpistoler er bygget slik. Redesignet helt fra grunnen av. Konstruert med stor presisjon. Dette er lakkpistolen for den profesjonelle billakkerer som krever beste forstøving og finish, sammen med ergonomi og kontroll. P
   istolens ergonomi sikrer at DV1 føles naturlig, nærmest som en forlengelse av armen.
    
   Smart design gjør DV1 enkel å bruke, men også enklere å rengjøre. Ta for eksempel luftkontrollventilen. For første gang noensinne har DeVilbiss kombinert den med selve luftinntaket. Dette gir deg en jevnere luftstrøm. I tilleg gjør den pistolen lettere i vekt og likke minst enklere å rengjøre, da det er en detalj mindre.

   Dyse/luftkappe og andre brukskomponenter er raske å fjerne og krever lite vedlikehold, noe som gir tidsbesparelser. Dette er viktig for virksomheten. I tillegg er sprøyta bygget tøff og slitesterk. Laget for å vare. Helt ned til de teflonbelagte fjærene. Du skal ikke trenge å bytte deler til stadighet. Du kan heller fokusere på jobben.

   Dysestørrelse 1,2mm er perfekt for de fleste klarlakker for personbil på markedet. Om du er vant med 1,3mm til klarlakk så prøv 1,2mm nå. 
    
   Den nye luftkappen C1 PLUS leverer supereffektiv ytelse med mindre forbruk av lakk.
    
   Tekniske data
   Luftforbruk: 285 liter/min
   Anbefalt arbeidstrykk: 1,5 bar
   Sprøytebredde: opptil 325mm
   Vekt uten kopp: 478 gram
   Luftinngang: 1/4" utvendig gjenger
   Dyse: 1,2mm
   Egner seg til: Clearcoat / klarlakk for bil

   Les mer her:
   https://www.carlisleft.eu/en/products/product/devilbiss-dv1-clearcoat-gravity-spray-gun

   *
   *
   *
   Enhet: stk