Vis priser inkl. mva.
Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Om oss

Med over 25 års erfaring i norsk tre- og metallindustri er Norbond i dag totalleverandør av produkter til overflatebehandling og tilbehør til dette. Våre kjerneprodukter er industrilakk og billakk, som vi gjerne brekker/lager i ønskede farger og endrer egenskaper (glans, viskositet osv.) til etter ønske.
 
Vi er 10 stolte medarbeidere som arbeider hver dag for å forsyne profesjonelle og private kunder, med stort fokus på å gi god kundeservice og levere varer raskt.
 

Fra vårt hovedkontor og lager rett utenfor Hamar har vi kort vei til både lokale og landsdekkende transportører. Vi samarbeider med mange ulike store og små budbilfirmaer og stykkgodstransportører for å få fram varer på en rask og økonomisk måte.
 
I samme lokale har vi en fysisk butikk der du finner mye av vårt utvalg utstilt. Om du er i nærheten er du velkommen innom på hverdager mellom kl.8 og 16.
 
 
Butikk miljøbilde 1

Har du produktbehov/-ønsker du ikke finner i nettbutikken er du velkommen til å sende oss en forespørsel på e-post. Vi har mange varer i vårt sortiment som (foreløpig) ikke er presentert i nettbutikken. Tar du kontakt kan vi sammen finne det du leter etter.