Vis priser inkl. mva.
Close
   Du har ingen varer i handlekurven.
   Søk

   Om oss

   Med over 25 års bak oss som leverandør til norsk industri har Norbond utviklet seg til totalleverandør av produkter til overflatebehandling og ikke minst alt av tilbehør. Våre kjerneprodukter er industrilakk og billakk, som vi gjerne brekker/lager i ønskede farger og endrer egenskaper (glans, viskositet osv.) til etter ønske.
    
   Vi er 11 stolte medarbeidere som arbeider hver dag for å forsyne profesjonelle og private kunder, med stort fokus på å gi god kundeservice og levere varer raskt.
    

   Ansatte i Norbond AS
    

   Fra vårt hovedkontor og lager rett utenfor Hamar har vi kort vei til landsdekkende transportører. Vi sender blant annet mye kjemiske produkter, og samarbeider med mange ulike store og små budbilfirmaer og stykkgodstransportører.

    
   I samme lokale har vi en fysisk butikk der du finner mye av vårt utvalg utstilt. Her henter du også ut varer du har bestilt. Om du er i nærheten er du velkommen innom på hverdager mellom 8 og 16.
    
   Butikk på Hamar 1 
   Butikk på Hamar 2

   Har du produktbehov/-ønsker du ikke finner svar på i nettbutikken er du velkommen til å sende oss en melding/e-post. Vi har også mange varer i vårt sortiment som (foreløpig) ikke er presentert i nettbutikken. Tar du kontakt kan vi sammen finne det du leter etter.