Vis priser inkl. mva.
Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Slipemaskin LEROS 950CV ø225mm kort inkl. bag, Mirka

Produsent: Mirka
Varenummer: MIW9502122BA
kr 16 545,00
kr 24 370,00
NB! Dette er den korte versjonen med lengde 88cm!

Oscillerende slipemaskin med børsteløs kompakt motor på slipehodet. Kort versjon (88cm).
Med 180° bevegelse av slipehodet og kompakt børsteløs motor montert helt ute ved slipehodet.Slipeplaten oscillerer i tillegg til å rotere. Dette gjør slipingen mer effektiv og overflaten jevnere.
Denne utgaven er med transportbag.
Tilgjengelighet: Bestillingsvare 4-8 dager
+ -

Slipemaskinen Leros fra Mirka er et stort framskritt fra forrige generasjon giraffslipere. Med sin ultrakompakte børsteløse 230V-motor montert helt ute i slipehodet blir slipingen både mer nøyaktig og mer ergonomisk. Med denne løsningen ble det mulig å lage et slipehode med mye større bevegelse enn tradisjonelle slipere. Her har Mirka laget et slipehode med 180° bevegelse, noe som gjør det mulig å slipe store områder (fra gulv til tak) uten problem eller stor kroppsbevegelse.
 
Det perfekte proffverktøy til å slipe sparkel på vegger og tak. Også meget godt egnet til sliping av tregulv i forbindelse med lakkering/oljing.

På grunn av meget effektiv sliping kan jobben gjøres på en brøkdel av tiden sammenlignet med manuell sliping.

Vi anbefaler bruk av Mirka Abranet sliperondeller ved sliping med Mirka Leros. Da oppnås støvfri sliping, noe som gjør det mulig å slipe overflater uten å dekke til møbler osv. Dette forutsetter bruk av Mirkas patenterte slipenett, Abranet 225mm rondeller (se eget produkt). Takket være Abranets unike nettkonstruksjon kombinert med støvavsug fylles ikke rondellene igjen, og du kan slipe med samme rondell meget lenge. Vær oppmerksom på at du kan anvende finere korning/ruhetsgrader av Abranet takket være LESOS' effektivitet.
Transportbag/-veske er inkludert i pakken.
Velg slangetype og -lengde fra Mirkas sortiment. Vi anbefaler slange med utvendig kabel og beskyttelsesstrømpe slik at kabelen ligger beskyttet.
 
Se video for demonstrasjon:

Spesifikasjoner
Viktige egenskaper:Lav vekt, ergonomisk, oscillerende bevegelse gir jevn overflate og ekstremt effektiv sliping.
Teknologi:230V børsteløs motor
Mål (slipeplate):ø225 mm
Eksenterbevegelse (orbit):5,0 mm
Turtall:4000-8000 rpm
Spenning:220-240 VAC
Effekt:350 W
Maks. støy:73 dB(A)
Mål (h x b x d):88 cm (lengde)
Vekt:3,2 kg
*
*
*
Enhet: stk