Vis priser inkl. mva.
Close
   Du har ingen varer i handlekurven.
   Søk

   Vannbasert Epoxymaling Intergard 1735

   Varenummer: QDA100

   Farge:

   kr 2 105,00
   Vanntynnet tokomponent epoxymaling. Dekkevne: ca. 8m2 pr. liter pr strøk (du trenger 2 strøk). Velg mellom mange farger.
   Tokomponent speilblank vannbasert epoxymaling for betonggulv. Denne malingen har god utflyting som gir jevn og fin overflate på ferdigmalt gulv. I de fleste tilfeller holder det med to strøk.

   Hvor kan malingen brukes?
   Intergard 1735 brukes mest i rom der det er vanskelig å få luftet ut godt under påføring av maling. Typiske steder er betonggulv i kjeller, beboelsesrom, kontorer og butikker. Fungerer generelt også bra på tregulv og vegger (ofte brukt i fjøs o.l.) så sant ikke fuktigheten svinger mye slik at treverket utvider seg og malingen sprekker.

   Praktiske tips til selve malerjobben:
   Malingen er lett å legge med rull og pensel. Først påføres maling langs kanter og vegger med en pensel/kost. Deretter helles malingen ut på gulvet i små dammer. Så brukes en vanlig malerrull med forlengerskaft til å fordele malingen utover. På denne måten kan det males store flater på kort tid.

   Fortynning:
   Vi anbefaler å tynne første strøket med 20-25% vann. Da blir malingen tyntflytende nok til å fylle opp små sprekker og hull/porer slik at vedheften blir ekstra god. Det andre strøket tynnes 10-15% (avhengig av temperaturen, ved høyere temperatur trengs mindre tynning). Målet med tynning av 2. strøket er å sikre god utflyting og dermed jevn og fin overflate.

   Dette produktet sendes med vår transportør for stykkgods.
   Spesifikasjoner
   Viktige egenskaper:Slitesterk, fleksibel, lite lukt
   Bruksområde:Betonggulv, stål
   Kjemi/bindemidler:Epoxy, vanntynnet
   Farge:Valgfritt
   Glans:Blank
   Direct to metal (DTM):Nei
   Dekkevne/forbruk:10 m²/liter
   Blandingsforhold (base:herder):4:1
   Fortynning type:GTA991 / vann
   Påføringsmåte:Høytrykksprøyte
   Brukstid:2 timer
   Støvtørr (25°C):1 time
   Overmalbar (25°C):12 timer
   Gjennomtørr (25°C):12 timer
   *
   *
   *